Hoppa till innehåll

Film/TV Producent

Förstärkning och fördjupning av budskap med rörlig bild i känslomediet framför alla andra

”Jag älskar filmskapande, att kombinera rörlig bild, ljud, text och musik så att värdefull kommunikation kommer många till del på ett engagerande sätt. Dels tillvaratar vi flera av våra sinnen, dels kan avsändaren hushålla med sin energi och förmedla filmen otaliga gånger till berörda intressenter”.

Annika anlitas för filmintervjuer med högprofilpersoner och har producerat eller medproducerat drygt hundra TV-produktioner, inklusive den egna TV4-serien ”Doppings styrkedroppar”, med teman som ”Stoppa stressen” och ”Ett rikare liv” i samproduktion med externa aktörer som AMF Pension och Alecta.

”Min TV-serie döptes till ”Doppings styrkedroppar” utifrån min okuvliga förkärlek för det som stärker och lyfter fram det bästa i oss”.

En av Annikas specialiteter som föreläsare är att hitta och förmedla nycklar för ett rikare, meningsfullare och mer tillfredsställande liv. När världen snurrar fortare är vi många som känner oss jagade – av båda yttre och inre faktorer – och längtar efter en stärkande omstart. Något vi alla har makt över är att ta ett mer personligt ansvar för att medvetet minska stressen. Då gäller det att upptäcka sådant som hur vi kan stilla nervsystemet när det skakar inom och utom oss, innan det börjar gå ut över andra…