Hoppa till innehåll

Poddproducent

Förstärkning och fördjupning av angelägna huvudbudskap

”Jag älskar att förbereda mina poddar noga och förstå varje gästs unikitet – lite som när en kock förbereder en gourmetmåltid. Ingredienserna ska vara på plats för en tät, levande och givande lyssnarupplevelse runt lägerelden”

Den i vår tid alltmer uppskattade kommunikationskanal som poddar utgör passar Annika som handen i handsken. Hon var tidigt ute med sin ”Ledarpodden” för Veckans Affärer tillsammans med Wellnessprofilen Annette Lefterow, producerade fem poddar för spahotellet Yasuragi och därpå serien ”Uppdrag hälsa” för tidskriften Hälsa tillsammans med dåvarande chefredaktören Maria Torshall, liksom poddserien ”Samhällssnackarna”, som riktas till beslutsfattare, för Länsförsäkringars stiftelse Forskningsfonden.

”För avsändaren blir i vissa sammanhang poddar både bäst och mest resurseffektivt. Dels ger de tid och möjlighet att fördjupa resonemang, dels kan de användas gång på gång i olika sammanhang. Som lyssnare blir man fri att göra sina egna bilder och att ta del av tankarna medan man reser eller städar eller kanske tränar på löpbandet”.